Projektledning

När & där ni behöver det som mest!

Anlita en projektledare från dooby när de interna resurserna inte hinner

koncentrera er på att bli produktiva snabbt, vi tar hand om allt det andra runtomkring

Projektledning dooby.

Dooby följer kundens sätt att arbeta i projekt

Vi på dooby har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling, digitalisering och projektledning. Vi kan starta från att leda idé- eller probleminventeringar och processmodelleringar eller hoppa rakt in i upphandling eller stötta vid systeminförande. Finns en strikt projektmodell som ska användas följer vi den annars använder vi vår framtagna modell. Det viktigaste är att följa den metod som passar bäst för er som kund.

Vad kan dooby projektledning hjälpa till med?

Projektledning vid införande av system

Interna resurser i all ära men ibland behöver temporära resurser stötta in vid systeminföranden för att inte tappa fart i kärnverksamheten. Att anlita extern expertis som både är vana vid verksamhetsutmaningar och som förstår leverantörssidan brukar vara en klok investering.  Doobys erfarna konsulter har arbetat både som leverantörer av system och tjänster men även på kundsidan som verksamhetsledare, IT-chef, CIO och som VD i teknikintensiva företag.

Med andra ord kan vi garantera senioritet och professionalism med det lilla företagets flexibilitet.

Engagera oss i den grad och nivå som fungerar för er som kund. Vi vet hur utmanande det kan vara att försöka få dagarna att räcka till med allt vad det innebär, därför värnar vi extra mycket för att ni som kund ska få en så smidig och angenäm resa genom projektets alla stadier som det bara går. Seriösa systemleverantörer projektleder alltid en leverans från deras sida men det krävs även kunnande och engagemang från kundens sida för att leveransen ska fungera. Dooby agerar alltid i kundens intresse i första hand när vi driver projekt. 

Vill du veta mer om hur vi på dooby kan vara behjälpliga vid behov av projektledning? Kontakta oss gärna här!

STARTA

AVSLUTA

Kontakta oss

Lite källor att läsa om projektledning

Vad säger kunderna?

Tresson Fasad AB –  specialistföretag i byggbranschen

”Vi anlitade dooby vid upphandling och införandet av nytt molnbaserat lönesystem och tidrapporteringssystem. Doobys projektledare såg till att systemen levererades i tid och såg till att alla användare kom igång på ett bra sätt. Projektledaren såg även till att systemen integrerades med varandra så vi slapp de manuella rutinerna vid informationsöverföringen. Vi är mycket nöjda och kan starkt rekommendera doobys projektledare”
Bertil Andersson ägare & försäljningschef
sehedtresson.se

Konditori Janeling –  levererar finfika sedan 1965

”doobys projektledare ansvarade för att ta fram en webshop och integration till affärssystemet för att öka försäljningen samt minska administrationen. Dooby var riktigt snabba samtidigt som de fick med hela flödet från presentation av gosakerna till betald faktura. Vi är riktigt nöjda med deras insatser och att de är så trevliga att ha och göra med också, det var en bonus tycker jag.” 
Morgan Lindberg ägare & försäljningschef
janeling.se