Om oss på dooby

Bild på Dan Johansson

Dan Johansson

dan.johansson@dooby.se

073-650 28 61

Dan har mer än 30 års erfarenhet av stora, komplexa entreprenader med kvarboende. Kunnig inom alla förvaltningsområden och alla typer av fastigheter med unik kompetens kring det yttre fastighetsskalet. Dan är en naturlig och erfaren ledare med vetskap om vad som krävs för att både praktiskt, ekonomiskt men även kvalitetsmässigt leverera överenskommet värde till kunder. Med högt engagemang och personligt bemötande säkerställer han att nya och återkommande kunder får det som utlovats.

Tidigare engagemang
Delägare, Platschef & Arbetschef i olika byggbolag.

Tommy Henriksson

tommy.henriksson@dooby.se

073-650 28 60

Tommy har arbetat i byggbranschen i över 30 år med expertkunnande kring tekniskt komplicerade fasadentreprenader. Han har ett stort kontaktnät som han fått genom gedigen kunskap och sin förtroendeingivande sociala förmåga. Tommy har en beundransvärd talang att få alla yrkesarbetare och tjänstemän att leverera kvalitativa, hållbara projekt utifrån sin yttersta förmåga.

Tidigare engagemang
Delägare, Platschef & Arbetschef i olika byggbolag.

Bild på Fredrik Stenberg

Fredrik Stenberg

fredrik.stenberg@dooby.se

073-984 85 80

Fredrik har en bred bakrund som ledare i olika befattningar och uppdrag. Som systemvetare i grunden har digitalisering genomsyrat hans insatser som företagsledare och verksamhetsutvecklare. Primära branscher har varit fastighet och bygg men han har även erfarenhet inom spel, detaljhandel, utbildning, konferens och försäljning. Fredrik skapar förtroende hos kunder genom sitt lugn och sitt systematiska förhållningssätt. Du kan läsa mer om honom via länken:
linkedin.com/in/fredrik-stenberg-77a9a52

Tidigare engagemang
Under de senaste 17 åren har Fredrik arbetat med strategiskt arbete och operativa insatser främst inom bygg & fastighet. Bolag han senast verkat i är; Olika byggbolag, Iris Förvaltning AB, Spelparken i Sverige AB och SRF Iris AB.